Sydøstjysk Fugleforening

Trekantens Fuglemarked

Medlem af

Husk at opdatere dine sider: tryk F5

Tryk Ctrl+D for at føje til foretrukne

Kommende arrangementer:

25. okt.

Fuglemarked- desværre aflyst!

Aflysning af vort fuglemarked - igen !

Så har vi endnu engang trukket det korteste strå - Covid 19 er stadig en trussel.
I foråret havde vi en ide om, at det var en engangs foreteelse, at vi skulle aflyse et marked, men verden er ikke som verden var. Vi har set os nødsaget til at aflyse det marked, som skulle afholdes i slutningen af oktober måned.
Logistikken i forbindelse med markedet ville være ganske stor med de restriktioner som gælder i øjeblikket. Og med den opblussen som vi ser rundt omkring, kan vi risikere at yderligere restriktioner kommer til.
Vi skal vise ansvarlighed, og ikke holde et marked for enhver pris. Heldigvis er vi i de 2 arrangerende foreninger ikke afhængige af markedets overskud.
Det ville være utilgiveligt, såfremt der kom et Covid 19 udbrud som kunne spores til vort marked.
Vi må prøve at se fremad, og håbe at et nyt marked kan afholdes den 21. marts næste år. Vi er optimister og håber det bedste, men er da bekymrede for, om Covid 19 er besejret til den tid.
Til slut vil jeg gøre opmærksom på, at også det store marked i Randers i november er blevet aflyst - så vi står desværre ikke alene.

Arne Petersen
Formand for Trekantens Fuglemarked.

Som du kan se nedenfor, har foreningen stadig tøj med logo til medlemmerne.
Er du interesseret, kan tøjet bestilles hos kassereren
7581 4122 eller pr. mail
På lagerlisten kan du se hvad der stadig findes til gammel pris.
Ved indkøb af nyt, kender vi p.t. desværre ikke priserne, så slå til nu, til gammel pris!
Fleece kr. 275,- lager: 4 stk. S 3 stk. M 1 stk. L
Polo... kr. -75,- lager: 2 stk. S 4 stk. L 2 stk. XL 1 stk. XXL

Alle tiltag er nærmere beskrevet i vort Nyhedsbrev- du kan også klikke på teksten for yderlige info.

Sydøstjysk Fugleforening© - stedet hvor fuglefolk mødes........